RCD  organiseert voor uw bedrijf, vereniging of charitatieve instelling een volledig verzorgde rallydag, zodat u verzekerd bent van een fantastische en originele dag voor uw relaties of personeel.
U heeft deze dag dan alle aandacht voor uw relaties.

De rally wordt voor u op maat gemaakt, zodat de start en/of finish plaats kan vinden op een door u gekozen locatie, zoals bijvoorbeeld uw kantoor of vereniging of elders.
RCD heeft inmiddels ruime ervaring met vele mooie locaties in Nederland en kan u daarin graag adviseren.

De moeilijkheidsgraad van de rally wordt van tevoren met u afgestemd.
U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om rustig rond te toeren door een prachtige omgeving met pittoreske stops voor een hapje of een drankje.
Ook kan het een sportieve rally worden met verschillende kaartleessystemen en een rijvaardigheids-proef, kortom een rally waarbij goede samenwerking tussen piloot en navigator belangrijk is voor het beste resultaat. Dit is een leuke uitdaging voor een bedrijfsevenement.
Ook kan een combinatie van een toer- en sportrit gemaakt worden.

Voor de start van de rally krijgt u een uitgebreide en duidelijke uitleg over het rallyrijden en de kaartleessystemen die voorkomen in de route.

Vervolgens is er tijdens de start aandacht voor ieder equipe en kan de uitdagende rally beginnen.

Ieder equipe ontvangt een fraai full-color routeboek met duidelijke kaarten en uitleg; naderhand een leuk aandenken aan de dag.

Er zijn vele opties mogelijk om uw rallydag nog aantrekkelijker te maken, zoals het huren van onze de imposante startboog. Ook kunt u diverse rallybescheiden laten voorzien van uw logo, zoals pennen, lanyards, rallyschilden, stickers, clipboards etc.
Onze rallyfotograaf kunt u inhuren om deze dag vast te leggen met bijvoorbeeld voor alle deelnemers een mooie actiefoto.

Rally’s kunnen met eigen auto’s gereden worden, maar desgewenst kunnen wij ook voor de huur van verschillende klassieke auto’s zorgen.

Vraag vrijblijvend informatie aan via:  info@rally-cd.nl

In de afgelopen 10 jaar zijn meer dan 50 bedrijven, verenigingen en instellingen u voorgegaan, waarvan een aantal met jaarlijks terugkerende rally-evenementen.
Hieronder ziet u een filmpje met een impressie van een onvergetelijke rallydag.