I.v.m. Covid-19 is deze rally geannuleerd.


16e Vogelwijk Classic Car Rally op zondag 14 juni 2020


Er wordt al weer hard gewerkt aan de 16e editie van de Vogelwijkrally.
U kunt al inschrijven in:
de toerklasse: geschikt voor degenen met geen of weinig rally-ervaring, die graag willen genieten van een gezellige en mooie toertocht in hun klassieke auto.*
de sportklasse: geschikt voor degenen die al eerder rally-ervaring hebben opgedaan en die graag wat meer uitdaging en competitie aangaan, natuurlijk ook in hun klassieker.

De start vindt wederom plaats bij Squash Houtrust aan de Laan van Poot 18 met het parkeerterrein van Westwood aan de Laan van Poot 7 (er tegenover).
De start is ook voor niet-deelnemers een evenement op zich!

Het programma ziet er als volgt uit:
Vanaf 09.30 uur verzamelen; na een korte briefing kunnen de eerste equipes van start.
Vanaf ca 16.30 uur worden de eerste equipes aan de finish verwacht.

Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Chrome Classic Cars.

De kosten voor deelname bedragen Euro 90,= per equipe. Hiervoor ontvangt u koffie/thee, de rally-bescheiden, autoschild, professionele begeleiding en bezemwagen met monteur, een lunchbuffet en een borrel met hapjes bij de finish. Tevens zijn er prijzen beschikbaar voor de eerste drie equipes per klasse.

* Voor diegenen, die graag mee willen doen, maar niet zelf beschikken over een geschikte auto, biedt Chrome een keuze uit verschillende klassieke auto’s aan: www.chrome.nl.

Inschrijven kan via: info@rally-cd.nl o.v.v. naam chauffeur, naam bijrijder, merk en type auto, adres, telefoonnummer en e-mailadres en natuurlijk de klasse waarin u deelneemt.
Na inschrijving ontvangt u een bevestiging met uw startnummer en vermelding van rekeningnummer waarop u het inschrijfgeld kunt overmaken.

Wij hopen op een grote opkomst van auto-enthousiasten vanuit en rond de Vogelwijk. Voor inlichtingen/vragen: Carine Smith 06-51.15.23.73 of CHROME – Eric van der Maarel: 06-28.22.80.98