Bekijk hier het laatste nieuws over de Voorjaarsrally:

Zin in het voorjaar? Haal je auto van stal en kom naar de 9e Voorjaarsrally!

Je bent dan ook van harte uitgenodigd door organisatoren Chrome en R.C.D. om op zondag 14 april met glanzend gepoetste bolide bij De Vliethoeve in Bodegraven aan de start te verschijnen.

Ben je eigenaar van een klassieke auto (bouwjaar tot ca 1980),  een bijzondere sportscar of mooie cabriolet en heb je zin in een toegankelijke ‘traditionele’ rally langs de mooiste plekjes van Nederland? Schrijf dan nu in voor de Voorjaarsrally 2019, een mooie rally om er lekker in te komen.

Programma
De deelnemers worden om 10.30 uur ontvangen bij De Vliethoeve
Na registratie en briefing, uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie, gaan de deelnemers van start.
Zowel de minder als meer ervaren equipes vinden voldoende uitdaging in de verschillende routeopdrachten en klassementsproef.
Onderweg wordt gestopt voor een lunch bij een mooie locatie en rond 16.00 uur is de finish met een gezellige borrel en de prijsuitreiking aan de equipe die de minste strafpunten oploopt.

Inschrijven
Het inschrijfgeld bedraagt  € 90,00 per equipe (incl. routebescheiden, rallyschild, koffie met iets lekkers, en lunch. Als het een beetje meezit ook nog een prijs!).

Wilt u goed voorbereid voor de dag komen? Meld u zich dan nog aan voor de navigatiecursus met oefenritje: www.rally-cd.nl/agenda/